Intrebare : Ma intreb daca toti baietii vor fete virgine ? Eu il iubesc enorm pe prietenul meu si cu el am facut-o pentru prima data. Sunt constienta ca ne vom desparti intr-o zi si nu stiu cum va reactiona viitorul meu prieten cand va afla ca nu mai sunt virgina ?

Raspuns: Stiu ca multi baieti se dau in vant dupa o fata virgina dar daca "toti baietii" vor fete virgine nu iti pot spune cu siguranta. Eu unul nu cred ca este posibil asa ceva.

Ceea ce iti pot spune sigur este ca nu toti baietii sunt atat de superficiali incat sa reduca importanta relatiei lor la existenta sau inexistenta unei biete membrane ce inconjoara intrarea vaginului. Sunt si baieti inteligenti care inteleg multe dintre aspectele vietii sexuale, baieti pentru care femeia reprezinta mai mult decat placere fizica, baieti care inteleg ca intr-un cuplu trebuie sa existe si compatibilitate afectiva, nu numai fizica, dar mai ales sunt si baieti care stiu ca, printre altele, a fi un barbat adevarat nu inseamna sa fii primul la o femeie, ci ultimul, cel cu care ea va ramane. Cauta-i pe acestia si lasa-i pe ceilalti sa isi caute numai fete virgine.

Un sfat ? Daca se intampla sa dai peste unul care "se impiedica" de acest amanunt gandeste-te foarte serios daca este cazul sa stai cu el - cine stie ce alte idei (ciudate) mai are despre viata sexuala. Poti sa incerci sa il scoti din "evul mediu" al gandirii dar daca vezi ca este "bine ancorat" in acest tip de gandire nu iti mai pierde timpul.