Intrebare : Cum se pune un prezervativ ?

Raspuns: Fiecare cutie cu prezervative are si o "carte tehnica". Daca nu ai ajuns inca in posesia uneia te rog sa fii atent acum si sa iti iei notite ... viata sexuala te va "examina" si nu vreau sa aflu ca ai "cazut la examen" :

Pentru a va putea proteja cat mai eficient de sarcinile nedorite si infectiile cu transmitere sexuala, folosirea prezervativului trebuie sa fie si permanenta si corecta. Cred ca "folosire permanenta" nu mai are nevoie de explicatii ... Ce inseamna folosire corecta ?

In primul rand, tine minte : prezervativul este un "dispozitiv" de UNICA folosinta. Un prezervativ = un act sexual. Alt act sexual ? Atunci iti trebuie un alt prezervativ. Fara "Hai ca poate mai merge o data" ...

Apoi ...

Si a venit momentul ...

Mai simplu de atat nici ca se poate, nu-i asa ?

Pentru cazul in care nu te satisface numai textul, ti-am pregatit si o mica animatie :

Folosire prezervativ, imagini

Ceea ce trebuie sa mai stiti este ca folosirea unor lubrifianti inadecvati poate distruge acest invelis protector - prezervativul. El se poate gauri sau rupe si astfel lichidul seminal poate ajunge in vagin. Folositi numai lubrifianti pe baza de apa. NU folositi creme cosmetice, uleiuri, produse alimentare (unt ...) sau alte produse. Puteti avea o surpriza cat se poate de neplacuta : ruperea prezervativului.

Nu puneti lubrifiant in interiorul prezervativului fiindca s-ar putea sa va treziti ca aluneca de pe penis si in "valtoarea" placerii s-ar putea sa nu va dati seama decat cand este prea tarziu. Lubrifiantul se pune pe prezervativ dupa ce acesta a fost pus pe penis.

Si ar mai fi ceva : nu tineti prezervativul in locuri in care s-ar putea deteriora, cum ar fi torpedoul masinii voastre, buzunarul jeans-ilor sau fundul rucsacului, iar cand il desfaceti (stiu ca veti fi foarte grabiti, dar ...) nu trageti cu dintii de ambalaj, nu folositi foarfeci sau alte ustensile taioase fiindca s-ar putea sa-l rupeti si daca este singurul pe care il aveti pe moment ... nashpa, trebuie sa va multumiti doar cu privitul.