Intrebare : Cum e prima data la fete ?

Raspuns: Nu exista o mare diferenta intre "prima data" la fete si "prima data" la baieti. Si pentru unii si pentru altii se potriveste foarte bine proverbul "Cum iti asterni asa dormi". Daca te pregatesti si stii cat mai multe despre sex atunci va fi foarte bine. Daca te arunci in sex ca intr-un bazin fara sa te gandesti daca stii sau nu sa inoti, ai toate sansele sa o patesti.

Mai intai de toate incearca sa intelegi ce implica intimitatea fizica si daca poti sa iti asumi aceasta responsabilitate. Ce vei face, cum, pana unde vei merge, asta numai singura trebuie sa hotarasti. Nimic nu trebuie sa fie grabit, nimic nu trebuie sa fie fortat trebuie sa te eliberezi de inhibitii, trebuie sa renunti la ideile preconcepute. Trebuie sa stii ca poti sa te bucuri de iubire si sa il lasi si pe celalalt sa se bucure.

Acorda-ti cat mai mult timp si invata despre organismul tau, despre zonele erogene, despre cum apare si creste tensiunea sexuala si invata-te cu ea ca sa nu te ia prin surprindere. Afla care este cea mai buna modalitate de excitare, care manevre iti fac placere si care iti creaza stare de disconfort. Fii pregatita sa le accepti pe primele si ai grija sa respingi orice consideri ca neplacut.

Invata care sunt problemele vietii sexuale - sarcina nedorita si infectiile cu transmitere sexuala in primul rand - si care este cel mai sigur mod de a le ocoli - prezervativul si cum se foloseste.

Pregateste-te sa discuti toate acestea cat mai deschis si cat mai ferm cu partenerul. Si totul va fi cat se poate de placut.

Informatii folositoare in legatura cu acest subiect gasesti si in raspunsul "As vrea sa imi incep viata sexuala insa imi e frica de durerea ...".